Apartment Vallvidrera

Barcelona, Spain
Photo © Stephan Zähring
Picture © sbA
Drawing © sbA
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Photo © Stephan Zähring
Drawing © sbA
Architects
sandy brunner Architecture
Location
Barcelona, Spain
Year
2006
Client
private
Team
Sandy Brunner, Bárbara Noguerol Diez, Estanislau Puig Durall

Refurbishment of a long narrow apartment in Vallvidrera's hill. In order to keep the eye on the panoramic view of Barcelona from any point in the apartment, all the existing walls are removed and the new furniture is placed along the corridor creating new stepped spaces.

Related Projects

  • Herman Miller National Showroom
    Krueck Sexton Partners
  • The Ark, Condominiums
    Form4 Architecture
  • SFMOMA Rooftop Garden
    Jensen Architects
  • Kokoris Residence
    Jensen Architects
  • Turner Duckworth Offices
    Jensen Architects

Magazine

Other Projects by sandy brunner Architecture

Cage Gallery + Coworking
Barcelona, Spain
Súper Coffee & Food
Barcelona, Spain
Apartment Ciutat Vella
Barcelona, Spain
Office Weirather Wenzel & Partner
Barcelona, Spain
Two houses Begur
Begur, Spain
Office Red Bull
Barcelona, Spain